⸻ Arrangementer


Arrangementer

I Lesja Fallskjermklubb arrangeres det årlig to faste arrangementer: Påskeboogie og Beverboogie.
Påskeboogien ligger naturlig nok til påske, med oppstart fredagen før palmesøndag og varer som oftest frem til påskeaften.
Beverboogien arrangeres tradisjonelt første helgen i oktober hvor hele Fallskjerm-Norge tar turen til Bjorli for å markere sesongavslutning.
Arrangementene blir hvert år opprettet på facebook.

Klubben arrangerer med jevne mellomrom sommerboogier med fokus på skjermflyving, innhopp, flocking og fjellflyving. Sommeren 2021 arrangerte Lesja fallskjermklubb tidenes beste NM i fallskjermhopping på Bjorli.

beverboogie

På gåmål lesjadialekt si oss Bjor um Bever. Flyplassen som Lesja Fallskjermklubb eig og driv ligg på Bjorli. Navnet kjøm tå di at det før i ti`n va mykji bjor i uppi lie der. Nå e Bjorli et vintersportssted mest for vestlendingan, og der det før va bjor e det nå sunnmøringe. Nepå flatun på Breivassøymo`n ha Lesja Fallskjermklubb etablert se me eige anlegg. Kvart år i oktober invitera døm fallskjermhoppare frå heile landet te sesongavslutning.

Beverboogie …

En ekte bever hoppa fallskjerm.
En ekte bever drikk øl.
En ekte bever bada i elve i oktober.

påskeboogie

Påskeboogien på Bjorli er den perfekte sesongstarten! Vi kan alltid friste med påskepress, swoop og svølg, god stemning og masse hopping.
Vi arrangerer linekurs for nye elever og vi utdanner nye instruktører. Seniorene holder historieforedrag om klubben og vi hopper inn i Trollveggen.

Ikke noe å lure på en gang, bli med!