TANDEMHOPP

En opplevelse du sent vil glemme

Vil du finne ut av hvordan det kjennes å hoppe i fallskjerm, eller kanskje kunne du tenke deg å gi det bort i gave? Tandemhopp er en fantastisk måte å prøve fallskjermhopping på. Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør! Tandemhoppet foregår på Bjorli, men det kan arrangeres tandemhopp andre steder etter ønske. Send oss en forespørsel for å avtale tandemhopp!

Vi har redusert tandemkapasitet sesongen 2023, så vær gjerne tidlig ute om du allerede nå vet at du ønsker å prøve et tandemhopp hos oss i sommer!

Tandemhopp med video: 5500,-

Tandemhopp uten video: 4500,-

*Betaling med kort på flyplassen etter tandemhoppet er gjennomført.
*Prisene kan endres i løpet av sesongen og kan variere dersom tandemhoppet utføres en annen plass enn på Bjorli flyplass. Prisen du skal betale blir avtalt ved booking av tandemhoppet.

Ønsker du å gi tandemhopp i gave? Det er ikke mulig å kjøpe gavekort på forhånd, men du kan selv printe ut dette gavekortet som du kan gi i gave.* Booking av tandemhopp gjøres ved å sende inn forespørsel via skjemaet på denne siden.

*Gavekortet er ikke et bevis på betalt tandemhopp. Betaling av tandemhoppet gjøres på hoppfeltet.

For å kunne hoppe tandem må man ha normalt god helse.

 • Du kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.
 • Du må være minst 16 år gammel for å hoppe tandem. Dersom du er under 18 år, må du ha skriftlig tillatelse fra begge foreldre/foresatte. Last ned samtykkeskjema her.
 • Hvis du er over 70 år skal legeattest fra fastlege fremlegges hvor det fremgår at eleven anses som skikket til å utføre hopp som tandemelev. Attesten kan ikke være eldre enn 3 måneder på hoppdagen. Se link til legesjekk i punktet under.
 • Du må ha normalt god helse. Se egenerklæring* nedenfor som du må signere på, dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du til lege for legesjekk.
 • Du kan ikke veie mer enn 100 kg.
 • Dersom du gir et tandemhopp i gave, så må den som mottar gaven vite om dette minimum 48 timer før hoppet skal utføres.

*Egenærklæring helsetilstand:
«Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.»

 • Nødvendig instruksjon på bakken.
 • En 20 minutters flytur til rundt 9500 fot.
 • Forsikring/Medlemskap i Norges Luftsportforbund (obligatorisk).
 • Et virkelig adrenalinpumpende tandemhopp med omtrent 35 sekunder fritt fall.
 • Omtrent fem minutters flyging under skjerm der du kan få være med å styre fallskjermen.
 • Om du ønsker å forevige tandemhoppet ditt på bilder og video, kan dette arrangeres mot et tillegg.

Vær og sikkerhet:
Fallskjermhopping er en vær- og vindavhengig sport. Regn, lavt skydekke, høydevind og turbulens gir ugunstige forhold for fallskjermhopping og sikkerhetskravene for tandemhopp er strenge. Vi er klar over at det er skuffende å få utsatt et hopp på grunn av vær, men vi ber om forståelse for dette. Vi setter din, og instruktørenes sikkerhet først. Skulle hoppet bli kansellert på grunn av ugunstige forhold vil vi sammen med deg forsøke å finne en annen dag det passer. Har du lang reisevei anbefaler vi at du sjekker værmeldingen før du reiser hjemmefra, eventuelt kontakter oss dersom du er usikker.

Klær:
Du vil få en hoppdress til å ha utenpå dine egne klær, fallskjermseletøy, hansker, hjelm og briller. Vi anbefaler at du kler deg komfortabelt og etter værforholdene, gjerne ull på kjøligere dager. Ta på gode sko med knyting, helst joggesko.

Oppmøte:
Møt opp til avtalt tid og henvend deg i resepsjonen for registrering og utfylling av papirer. Du vil så snart registreringen er fullført bli møtt av din tandeminstruktør for opplæring og gjennomgang av alt du trenger å vite. Vi gleder oss til å se deg!